maandag 5 september 2011

Voldaan!!

En ook natuurlijk heel moe...

Maar dat het super leuk was, dat moet iedereen weten!!
Met de grote vakantie achter de rug en de geweldige trouw van Hanke en Hannes, kunnen we nu even bekomen...

Frie ging Super fier naar het 1ste leerjaar ( Sus naar de 2de kleuterklas) en deed haar verjaardag op 1 september er nog eens bovenop, wat een dag!!!  Haar feestje volgt nog, maar 1 september kwamen haar neefjes en nichtjes alvast dikke proficiat wensen!!

Janlief verdiende alle lof door al het lekkers op  de Trouw van Hanke en Hannes te voorzien, met de receptiehapjes en de mega BBQ voor 140 personen, vulde hij alle hongerige magen op de heetste dan van de zomer nl 03-09-2011... en dag om te onthouden, WAT EEN DAG.

En ik, ik toeffel maar wat verder, meestal met Min rond mij, in de draagdoek, want dat vindt ze het allerfijnst en zo heb ik nog eens wat handen vrij om mijn huishouden rond te krijgen!!

En dan nu het beeldmateriaal:
Deze draagdoek is super handig, ik maakte hem na van een gekregen exemplaar, die kan je kopen bij lily-balou En nu kan ik hem maken en maken en maken en... voor alle verse kindjes die te wereld komen!!De Bruidstaart!!! Weer heb ik gezweet en gevloekt, maar wederom mocht het resultaat er zijn na een paar dagen werk...en dat ze geblonken heeft tussen het dessertenbuffet...Nou en of!!Janlief en zijn BBQ, blink, blink,.... want er is niemand die het zo goed kan als hij, MIJNE MAN, de Janneman!!

Mijn schoolgaande jeugd, klaar voor de eerste dag school...en pret dat ze hebben als Janlief ze in de bakfiets naar school brengt...de eerste schooldag, wat een feest!!


En laatst maar niet onbelangrijk...Frie die 6 jaar werd en dan eindelijk na een vol jaar aftellen, haar kaarsjes nog eens mocht uitblazen!!

Rust keert hier weder en daar zijn wij niet rouwig om.
Tot binnenkort, want nu is er ook terug wat NAAITIJD.... i like.

Herre***
5 opmerkingen:

 1. En Frie ziet er superfier uit! Zalig dat je terug wat naaitijd gaat hebben! En uwe Jan die kan er wat van (van BBQ hè) dat heb ik op het Minfeest gemerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die draagzak is heel mooi! En die taart..man, man, daar moet werk in hebben gezeten, KNAP!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Herre, die taart is in 1 woord práchtig! Ge moogt ooit op mijnen trouw ook voor de taart zorgen ;-).
  En Min is mooi ♥! Weeral een beetje dikker :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I read your blog with google translate tool, I'm enjoying reading your review/story and will come back later.

  thanks
  list of xbox 360 games

  BeantwoordenVerwijderen