zondag 27 november 2011

Meisjes en auto's

Het kan!!!
Want ik kocht dit stofje bij haar:


En Oooooo wat ben ik 'IN LOVE' met de stofjes van Echino, ik zou ze allemaal kopen, als mijn budget het toe zou laten. 
Maar om dan terug te komen op ' Meisjes en auto's', dan krijgen we dit:

Ik wou al veel langer een rokje voor mezelf maken, maar het ontbrak me aan moed en tijd.... Nu die zwangerschapskilo's beetje bij beetje verdwijnen, bedacht ik dat het nu wel stilletjes aan tijd werd voor een mooie rok voor mezelf!!
Het patroon is alom bekent en tekende ik over van haar.  Alleen mijn rokje is de zeer simple versie, zonder zakjes, paspeltjes, ritsen,...( want dat moet ik nog allemaal leren)  maar wel met een mooie band in boordstof!!
En ik moet zeggen, ik ben oprecht fier als een gieter!!


Zo  fier en zo gek op het stofje dat ik er nog ééntje maakte, maar dan voor Frie:


En zo zijn we samen 'meisjes en auto's'!!!


En nu op naar de volgende rokken, want op het stoffenspektakel, stond den Bambi er weer met haar kraampje en dan kan ik het niet laten.... dus het volgende codewoord is: VOSJES!!!

Dan nog even dit... de Sus liet zijn haartjes knippen en we deden als het ware een 'voor en na', met dit als resultaat:HaHaaaaa.... mijn kleine jongen wordt groot!!!

Tot snel in blogland, want dit smaakt naar meer,
Herre***

5 opmerkingen:

  1. Dat rokje heeft niet meer nodig Herre! Het is supermooi! En Frie straalt. En Sus is superstoer, hij ziet er ineens een pak ouder uit ja. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het rokje is nog steeds DE MAX, en het Frieke-exemplaar is ook al zo geslaagd! You go sister! En wat uw zoon betreft: die lijkt meer en meer op zijne PA. Waar is kleine suzzemans toch naartoe (boehoe…). Gelukkig heb je intussen al voor een nieuwe mini-exemplaar gezorgd, waarvoor dank!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zo grappig, zat er net vandaag aan te denken om een rokje te maken met een autoprint (voor mezelf) en dan ontdek ik jouw blog :)

    BeantwoordenVerwijderen