maandag 25 juni 2012

D-U-W!

Oftewel,
DANK-U-WEL Juffen!!
Het jaar zit er bijna op,
Frie heeft met veel plezier ( en af toe ook eens een frustratietraan) leren lezen, schrijven en rekenen.  Ze heeft geturnd, gezwommen, geknutseld en gezongen.  Maar bovenal heeft ze zich geamuseerd bij Juf Tanja van het eerste leerjaar.
Ze mag volgend jaar naar het tweede leerjaar, maar eerst een dubbel en dik verdiende vakantie van 2 maanden.
DANK JE WEL Juf Tanja om zo goed voor mijn Frieke, mijn eerstelingske te zorgen en om ze zo veel te leren!! Maar vooral om te zorgen dat ze het met plezier deed.  
Sus heeft een super jaar gehad bij zijn dikste vriendin, Juf Annemie. 
Heeft genoten van zijn tweede kleuterklas, hij is een speelvogel, zijn hersenen zijn geprogrammeerd om te  spelen en spelen en spelen... dat heeft hij dan ook gedaan!
Maar hij leerde ook zijn kleuren!!!
Niets bijzonders denkt u,  een ander kind kan dat al in de 1ste kleuterklas!! Gezien zijn jonge leeftijd ( hij werd geboren eind december) vind ik dat een prestatie, kindjes die 2 weken later geboren werden, kunnen immers volgend jaar pas genieten van de 2de kleuterklas.. Mijn Suseman gaat nu al richting 3de kleuterklas!!!
Hij leerde zijn rits dichtdoen, zijn jas fatsoenlijk aan doen, zijn schoenen aandoen, hij zong, rijmen moet nog wat geoefend worden, hij tekende, kleurde en ververde ( verfde)....WAT EEN JAAR!!
DANK JE WEL juf Annemie, om zo goed voor mijn Suseman te zorgen, hem dag na dag blij te maken en er voor te zorgen dat hij met plezier naar school kwam!!
Wat een ode...
Daarbij horen kadootjes:
Een toepasselijke ' zomerbloem', maar dan ééntje om de vliegen mee op afstand te houden!
Maar ook nog dit:
Zakjes om een pakje zakdoekjes netjes in je handtas op te bergen!!  Ook wel zakdoekenhoesjes genoemd!!
Het hele idee kwam van mijn grote zus, CISKA, zij was ermee bezig.  Ik had oorspronkelijk veel ingewikkeldere projecten in gedachten. Maar wat moet je meer hebben dan een symbolische bloem en een klein kadootje???
De tutorial vind je bij SoFilles, makkleijk en supersnel klaar!!
De stofjes zijn van bij de Banier.  Tilda.

En dan nu op naar de vakantie!!

Tot snel, Herlinde*

2 opmerkingen:

  1. Mooi geschreven en mooi gemaakt! Meer moet dat inderdaad niet zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik dat zo lees, dan wens ik ze volgend jaar even goeie juffen (of meesters) toe!

    BeantwoordenVerwijderen