donderdag 19 mei 2011

Hemdje voor Sus

WAAAAAAH,
Ik ben zo blij, want mijn eerste hemdje is een feit!!
Het was al lang geknipt, maar ik durfde er niet aan beginnen, omdat ik bang was om het super stofje te verprutsen...Maar, met de juist hulp ( bedankt Barabara) is het eerste hemdje dan toch een feit.  Want ja, het wordt weer de eerste van vele.  De Sus heeft het aan zijn broek, hemdjes zullen gedragen worden deze zomer.  Al wou hij het wel niet aanhouden na de foto:
  
Het pronkstuk!!!
Het pronkstuk met verlegen Sus erin!!!
 Voila, op naar het volgende hemdje.  Door dit hemdje miste ik wel het maken van het kaartentasje bij de sToffenmadammen.  Dat zag er ook super uit, maar als ik het daar niet deed ( het hemdje maken), ging ik het nooit doen....WEL HEEL FIER ZENNE!!
Het patroontje komt uit een Ottobre nl. zomer 3/2007.  Maar in andere ottobre's staan er vergelijkbare patronen.  Het stofje noemt 'BeepBeep' van Michael Miller en kocht ik bij bambiblauw.  Het andere bolletjesstofje komt van bij Pauli in Leuven.
Nice*-Herly*6 opmerkingen:

 1. Wat een supertof hemdje voor een superschattig kereltje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig hemdje... Iets dat ik dringend ook eens moet leren, maar oh zo veel angst voor heb... :s Je kan een kaartenhoudertje op mijn blogje winnen ;)
  flexje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schoon ventje is dat toch! Het hemdje is echt super! Als ik dat ooit eens wil maken, weet ik waar ik moet aankloppen hehe.
  Enne, de strijk ook nog gedaan ;-)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die knoopjes zijn trouwens ook super, heeft hij die zelf gekozen? (er kwam hier ineens een zweem van nostalgie langs - ik mocht altijd zelf knoopjes kiezen voor de kleedjes die mijn moeder voor me maakte :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed zo Herre! En Sus verlegen; dat hebben we nog niet zoveel zien gebeuren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaaaauuuuuuuwwww!
  Dikke pluim en veel stoef voor de sus!

  BeantwoordenVerwijderen